PROMOSI DRESS MURAH ! FREE POSTAGE !

Hai korang ! harini Ieyra berbesar hati nak buat promosi dress lycra dengan harga yang terhebat. Ieyra bagi special price untuk blogger yang berminat nak beli.

RM85
FREE POSTAGE !




untuk view gambar yang lain2 boleh tengok di page online shop Ieyra.

Cepat tau. Baju2 ni laku macam goreng pisang panas. huhu

Page                       :   Vivalicious Shopping House
Whatsapp/SMS only : 012-9877980

Welcome RAMADHAN in style with VIVALICIOUS !!

Hai-2 kaki blogger sekalian !!

Ramadhan dah dekat. Tapi ramai online shop dah promote barang masing-2 kan? samalah dengan ieyra. hehe . so, bagi peminat belian barang online, ieyra ada yang terbaru buat pelanggan ieyra yang ieyra sayangi. Jangan risau, harga terbaik korang dapat nanti tapi untuk SERIOUS BUYER la . *opss! ter-caps lock plak* hehehe

Nie ada beberapa item terbaru dari Vivalicious Shopping House :


*Belt included
*Free size

*Free Size

*Untuk yg EXTRA size pun ada :D

*Untuk yg EXTRA size pun ada :D

*Available for free size only :D

Semua item adalah FREE POSTAGE tau :D Semua stock adalah ready stock bukan pre-order.

Berminat ? Whatsapp kat no Ieyra : 012-9877980





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini