Agent Dropship Diperlukan !!

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Kejap ada kejap takde plak Ieyra nie kan . Sibuk je manjang. Okey taknak cite panjang . Vivalicious Shopping House mencari kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai agent dropship VSH .


=================
APA ITU DROPSHIP?
=================
Suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk. AGENT hanya perlu mempromosikan/menjual barangan VSH dan membayar kepada VSH berdasarkan produk yang dijual dengan HARGA AGENT sahaja. Ia memberi keuntungan yang besar kepada AGENT kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal.

Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri. Jika anda ingin berniaga tanpa mengeluarkan modal, dropship adalah kaedah yang terbaik. Ini bermakna anda boleh menjual tanpa modal, tanpa risiko dan tidak perlu membeli dan menyimpan stok.

===============================
BAGAIMANA DROPSHIP BERFUNGSI?
===============================
  • Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada katalog pembekal.
  • Uploadkan produk yang anda pilih itu di Facebook/website/katalog atau di tempat lain menggunakan foto produk dan keterangan daripada pembekal.
  • Apabila ada tempahan daripda para pelanggan, anda menempah produk dari pembekal tersebut. Mereka kemudian akan menghantarnya terus ke pelanggan anda dengan menggunakan maklumat anda sebagai pengirim. Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda.
  • Anda mendapat keuntungan dengan mudah !


Jika ada yang berminat boleh hubungi kami di :


p/s : Marilah sama-2 kita jadi usahawan muda dan menjana pendapatan kita sendiri .


Wassalam....






12 comments :

Nabila Medan said...

bunyi best. Tapi takreti kalau melibatkan bank in semua tu. Haha. Akan datang, insya-Allah

ieyra said...

@Nabila Medan

if you betul2 berminat, i boleh ajarkan . huhu

fatin aziz said...

wah berminat ni..nanti saya contact ye.. :)

ieyra said...

okey dear. feel free to contact us :D

Anonymous said...

berminat, tp barang apa ye yg sis jual?

Anonymous said...

Hye dropship agent still available? Saye berminat. Boleh pm x how and what product awak jual? cadburycokelatlibra@gmail.com

fazila majid said...

berminat..pm sy cara2 nk jd agent dan snarai brg yg dijual..ziffy89@yahoo.com

nashya (นิชคุณ) said...
This comment has been removed by the author.
nashya (นิชคุณ) said...
This comment has been removed by the author.
Miss VieVie said...

saya berminat untuk menjadi agent dropship.. but still belum ada pengalaman.. blh minta tunjuk ajar? and kalu nak jd agent ada yuran keahlian ke?

Anonymous said...

Sy bminat utk jadi agent.. tapi x tahu.. mntak ajarkan.. dan klu nak jdi agent ada yuran keahlian tak?.. email sy.. asza_4a@yahoo.com.. tq

pyyda Latiff said...

sye berminat.. email sye pyyda5ruz@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini