Agent Dropship Diperlukan !!

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Kejap ada kejap takde plak Ieyra nie kan . Sibuk je manjang. Okey taknak cite panjang . Vivalicious Shopping House mencari kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai agent dropship VSH .


=================
APA ITU DROPSHIP?
=================
Suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk. AGENT hanya perlu mempromosikan/menjual barangan VSH dan membayar kepada VSH berdasarkan produk yang dijual dengan HARGA AGENT sahaja. Ia memberi keuntungan yang besar kepada AGENT kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal.

Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri. Jika anda ingin berniaga tanpa mengeluarkan modal, dropship adalah kaedah yang terbaik. Ini bermakna anda boleh menjual tanpa modal, tanpa risiko dan tidak perlu membeli dan menyimpan stok.

===============================
BAGAIMANA DROPSHIP BERFUNGSI?
===============================
  • Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada katalog pembekal.
  • Uploadkan produk yang anda pilih itu di Facebook/website/katalog atau di tempat lain menggunakan foto produk dan keterangan daripada pembekal.
  • Apabila ada tempahan daripda para pelanggan, anda menempah produk dari pembekal tersebut. Mereka kemudian akan menghantarnya terus ke pelanggan anda dengan menggunakan maklumat anda sebagai pengirim. Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda.
  • Anda mendapat keuntungan dengan mudah !


Jika ada yang berminat boleh hubungi kami di :


p/s : Marilah sama-2 kita jadi usahawan muda dan menjana pendapatan kita sendiri .


Wassalam....






Lama tak Updated

Follow sini yer .*mintak sangat* ---> Vivalicious Shopping House
Assalamualaikum . lamanyer Ieyra tak update blog kan? sibuk je memanjang . Urus bisnes sana sini . bisnes la kata kan . huhu .

Dalam proses handle perniagaan ni banyak dugaan dan rintangan yang Ieyra kena tempuhi . *ececeh ayat akula* Baru siap buat GA last month . Hadiah Ieyra dah proceed .So, tunggu la yer sampai kat rumah nanti . Maaf lah yer sebab lewat hantar . Masalah teknikal banyak sangat . hehehe .


*google image*

sampai macam tu sekali Ieyra sibuk kan ? haha . Bukan senang nak senang sebenarnya . Banyak yang perlu kita belajar . Mintak tunjukk ajar dari orang yg pandai. Senang cite cari SIFU lah . huhu . Teruskan sokong Ieyra k . *ada ke yg nak sokong?* haha .
 Cukuplah entry Ieyra kali nie .Nanti Ieyra update lagi yer =)


Jom shopping di sini yer ---> Vivalicious Shopping House



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini