Update Senarai Pemenang 1st Giveaway by Storysalawakya.blogspot.com and Vivalicious Shopping House

Bismillahhirahmannirrahim.. Syukur ke hadrat Illahi 1st GA Ieyra berlangsung seperti yang dirancang.
Kini sudah tamat GA tersebut. InsyaAllah, if ada kesempatan lagi, Ieyra akan buat GA lagi dan hadiahnya lagi gempak dari yang 1st nie . Doakan yerr :))

Untuk pengetahuan korang, prosedur pemilihan nie pemenang berdasarkan random.com, means cabutan nombor dari Ieyra dan adik. Tiada sifat pilih kasih mahupun tipu helah dalam pemilihan pemenang ini. Semuanya dipilih secara adil dan saksama. huhuhu.

Pemenang dipilih melalui 2 kategori iaitu :

  • Top 3 Lucky Topup
  • Top 3 Lucky Blogger
oke sekarang ni la masa yang dinanti-nantikan . Siapakah pemenang bertuah dalam GA Ieyra nie. huhu

TOP 3 LUCKY TOPUP

(RM15+Bookmark by Vivalicious Shopping House)

(RM10+Bookmark by Vivalicious Shopping House)

(RM5+Bookmark by Vivalicious Shopping House)


TOP 3 LUCKY BLOGGER

(Shawl + Bookmark by Vivalicous Shopping House)

(Inner Neck + Bookmark by Vivalicious Shopping House)

(Brooch + Bookmark by Vivalicious Shopping House)

Tahniah kepada pemenang !

Nota Kaki:
# Para pemenang sila bagi segala butiran peribadi anda di sasakiryuji@rocketmail.com
   *Nama Penuh :
   * Alamat :
   * Nombor Telefon :
   * Link Blog :

# Untuk para blogger lain sila berbuat perkara yang sama yer. Sebab blogger yang tak bernasib baik, pihak Vivalicious akan bagi saguhati sebagai tanda penghargaan kerana sudi join GA yang tak seberapa ni. TQVM :)

# Hadiah pemenang dan saguhati blogger akan dipos seawal yang mungkin sekiranya tiada sebarang kesulitan dari pihak Vivalicious Shopping House.


Terima kasih sebab join yer . xoxo <3







16 comments :

Munauwaratul Lailinnur said...

yang tak menang pun boleh bagi detail juga ke?

zulaikhaa said...

Alhamdulilah menang ^^
dah hantar detail :)

ieyra said...

yup .. yang tak menang pun bagi detail ye . dapat saguhati sebab join . huhuhu

iu-hazirah said...

alhamdulillah

Dreamland said...

alhamdulillah, terima kasih ye. Sys dah sent. "Nur Kasih"

cik chubby said...

Salam.. dh hantar dkat email awk... :) (Nur Hidayah)

Sakinah said...

dah hantar detail :)

Diya Sesame said...

wahh tahniah pemenang,,kalau ada x tuntut,kasi saya tau :D

sizziey darliana said...

done :)

Diya Sesame said...

salam sis,ntah nape email saya x boleh bukak la..saya send kat sini ya

NUR ADRIANA BT NOR AZAM
NO 14,TAMAN TERATAI JINGGA FASA 2,
PERSIARAN SULTAN ABDUL HAMID,
05050 ALOR SETAR,
KEDAH
0125646297

http://diyasesame.blogspot.com/

Addin Aisyah said...

Wahh. X menang pn dpt saguhati. Bestnya. Thanks.. ;)

Syeeda said...

terima kasih sudi bg saguhati, dah send details

YaNg AyEsHa said...

alhamdulillah, thanks penganjur..:-)

MisEyz BLurz said...

tahniah buat pemenang..tak sgka plak boleh dpt saguhati..hehehe..tkasih^_^

Inge Lakawa said...

congrats buat pemenangnya :D

Invite you to enter
|| Luch Luch Craft x Persunmall International Giveaway
Hope you will Join :)
|| Luch Luch Craft New Post

Rosmahusna said...

dh sent email, :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini