Tukar Karier

Hye guys and girls !

here i'am back . huhuhu . berabad lamanya tak jenguk blog nie . my follower pun tak tahu pe cite dah nie . sorry k :(

oke . nak bagitahu nie . ieyra nak start bukak online shop and gne kan blog nie sebagai perantaraan . buat mase nie, ieyra akan guna blog nie la . ble dah ad perkembangan sikit, ieyra akan create website lain or blog lain . hopefully ad sambutan dari korang sume lah k ! harap sangat .

ieyra baru je habis belaja, so , takde keje nak buat . tiba-2 je terfikir nak buat online shop nie . agak menarik . boleh cari side income sementara nak further study kan ? huhuhu

segala perkembangan ieyra akan update la nanti . HARAP sangat dapat sambutan dari korang semua k :)

k stop sini dulu . papai ! :) xoxo <3

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini