My Comeback !

hye guys ! opss ! salam mana ? hee :D dah lama kan aku tak update blog nie . fuhh *tiup habuk* hahaha . Dah bersawang pun . Kenapa ek aku lama tak update blog ? *tanya diri sendiri* Malas ? ye la kot . Sibuk pun ada gak sebenarnye .
Sekarang aku lebih focus kat twitter je . eh ! jom lah follow aku ME *follow tau* sekarang nie aku pun dah masuk semester baru . Selamat Tinggal Semester 5 . Kenangan paling pahit pernah aku rasa masa sem 5 tu . Tersangat DOWN aku .Seriusly . Ntah lah . aku harap sangat sem 6 *tak sabar nak habis* nie aku dapat buat sebaik mungking  . catch up balik apa yang telah aku campak kan dulu . aishh . teruk betul aku sem 5 tu .
Oke dah . stop pasal sem5 . now nak story pasal my holiday . Oh no ! Our Holiday . whom ?? my boyfriends of course . hehe . well . kami tak pegi jauh pun . cukup lah holiday kat kuantan tu . actually , bukan kami berdua je , ada gak housemate aku yang lain follow . orang kata lagi ramai lagi best kan . tapi kalau menyusahkan pun sakit hati gak . hahaha *kejamnya aku*

Nak tengok pic holiday kami ? hee :D  jom !

scroll ke bawah ye sayang (:



here we go ! kami ke Bukit Gambang Waterpark !!!
Intro je neyh .






sebelum main air, kena makan dulu . kat dalam tu tak boleh bawak makanan .



nie housemate aku . haa . tu bf dye lah (:



yang tu pulak ? aku lah tu . hehe .pic nie kteorg snap mse dah puas main air pun .
nampak tak muka penat ? tapi seronok (:



aku suka pic nie . muka macam tak puas hati dengan orang je .  *peace*


no more picture . kalau ada lagi citer baru, aku cepat2 share dengan korang k . from now , aku nak start aktif balik dengan blog aku nie . yeah ! *muka semangat*



oke ! publish (:


4 comments :

♛ Aina Ayunie ♛ said...

saya duduk kt Phg, tpi tak pernah jejak dekat Bukit Gambang tu, wahaha.

ieyra said...

owh ya . hehehe . nanti datang tau . best gak kat sini (:

AyueJean said...

Best tak kat situ??
Sebab masa duk ulang alik Kuantan dulu, tempar ni tak siap lagi...

ieyra said...

best jugak . boleh lah . tak lme lagi ad night safari plak kat gambang tu . try lah pegi sekali . hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini