Buka Semangat Baru !


*google image*

New sem new hope . Close all the past story . Seriusly, boleh buatkan aku nightmare je . HAHA .  So, hari nie aku pergi ke poli untuk buat pendaftaran baru  untuk sem nie (sem 6) . Kali nie aku kena amik 2 final exam . oke ! kena buat betul-betul . tak nak jadi macam sem lepas .

Kau nak menangis air mata darah sekalipun tak guna tau . Salah kau sendiri . *marah diri sendiri* --'
New sen new story . Bila kawan-kawan aku cerita pasal result masing-masing aku terus jadi bad mood . Seriusly aku sakit hati .  Yeah , salah aku sendiri yang malas sangat sem nie . dulu bukan main lagi kau bolot kan . HAHA *menangis dalam ketawa*

Pengalaman mengajar kita erti kematangan . Based on last sem aku baru celik mata dan sedar perihal semua classmate aku . Baru aku tahu, kebanyakkan daripada mereka semuanya hipokrit belaka  *sorry*  . Tapi nak buat macammana kan , menda dah lepas pun . Kalau kau kenang pun buat kau sakit hati je kan . Much more better kau  focus dengan kau punya study je .

oke ! stop membebel untuk hari nie . tunggu new story dari aku k (:





No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini