Program Derma Darah Perdana 2012

Assalamualaikum . . seperti biasa lah kan .  jawab lah salam tu . tak pasal-pasal dapat dosa free nanti . *oppss sorry* hehehe . pada hari ini bertarikh 11 Sept 2012 telah berlangsung Program Derma Darah Perdana. *cehh* macam pembaca berita plak kan .=.= . oke . kita teruskan lagi . Untuk pengetahuan korang tak tahu lagi, program nie berlangsung serentak kat seluruh politeknik yang ada kat Malaysia nie tau. Dah masuk Malaysia Book of Records pon. Bagus kan?  Ada orang tanya # eh ! asal kau tak derma tadi ? sO, dengan senang hati aku menjawab # malas . dah tiap-tiap aku derma. nanti tak pasal-pasal darah abes plak. hehehe ~
sebenarnya Ieyra nie takut tengOk jarum . asal tahu je nak kena cucuk, mesti lari dulu lah. kalau pergi  klinik pun, mmg tak lah bab cucuk-cucuk nie. seram weyh ! :D

oke . nie nak share sikit pic yang sempat snap masa program derma darah tadi. sikit je . tak banyak pon. lalalala~~


* oke . nie pic my classmate. Nieyja n Miera.






*haa . nie plak classmate merangkap my housemate. dalam ramai-ramai my housemate, dia sorang je berani bagi darah kat orang lain.



* see ? Ieyra hanya mampu melihat dari tepi. #Bagi support kat kawan tu :D




*yang nie ? Scha nama nye. hOt tak ? my housemate gak. time nie tengah bosan tunggu kawan derma darah. 



*hee~ nie muka Mek Tiey tengah termenung . Ntah mende dia tengah fikir pon tak tahu.


pic fOr ending ? urmm.. jap . nak cari dulu kalau ada lagi .














                                                                          

nie kereta kesayangan Ieyra. Baru-baru kena saman speed trap kat Besut. RM150 gak lah melayangnye.
sob . sob .sob



oke. stop sampai sini dulu. kalau ada new story, cepat-cepat Ieyra update nanti ye. 

wassalam...









3 comments :

Maria Menado~ said...

sebut pasal jarum.. kite pon takot jarum. hehe. aiseh.

♥ MRS NON ♥ said...

Salam kenal.... ^__^

bila dgr jer derma darah..
terus rasa nak pengsan...
penakut betul lah diri ni.
btw, org trg ker? duk kat besut?




feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

chot ok..! said...

wahh melayang rm150..kalau sya,duit tu dah mkan dah..hee..derma darah??sya blm lgi,cz msa tu nurse kte tak blh..hee..

jom baca entry sya dan tingglkn komen...
http://chot91.blogspot.com/2012/09/graduation-day.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini