SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST OCTOBER AMERCORNER


*klik banner simple tu if korang berminat nak join...


Program Derma Darah Perdana 2012

Assalamualaikum . . seperti biasa lah kan .  jawab lah salam tu . tak pasal-pasal dapat dosa free nanti . *oppss sorry* hehehe . pada hari ini bertarikh 11 Sept 2012 telah berlangsung Program Derma Darah Perdana. *cehh* macam pembaca berita plak kan .=.= . oke . kita teruskan lagi . Untuk pengetahuan korang tak tahu lagi, program nie berlangsung serentak kat seluruh politeknik yang ada kat Malaysia nie tau. Dah masuk Malaysia Book of Records pon. Bagus kan?  Ada orang tanya # eh ! asal kau tak derma tadi ? sO, dengan senang hati aku menjawab # malas . dah tiap-tiap aku derma. nanti tak pasal-pasal darah abes plak. hehehe ~
sebenarnya Ieyra nie takut tengOk jarum . asal tahu je nak kena cucuk, mesti lari dulu lah. kalau pergi  klinik pun, mmg tak lah bab cucuk-cucuk nie. seram weyh ! :D

oke . nie nak share sikit pic yang sempat snap masa program derma darah tadi. sikit je . tak banyak pon. lalalala~~


* oke . nie pic my classmate. Nieyja n Miera.






*haa . nie plak classmate merangkap my housemate. dalam ramai-ramai my housemate, dia sorang je berani bagi darah kat orang lain.



* see ? Ieyra hanya mampu melihat dari tepi. #Bagi support kat kawan tu :D




*yang nie ? Scha nama nye. hOt tak ? my housemate gak. time nie tengah bosan tunggu kawan derma darah. 



*hee~ nie muka Mek Tiey tengah termenung . Ntah mende dia tengah fikir pon tak tahu.


pic fOr ending ? urmm.. jap . nak cari dulu kalau ada lagi .














                                                                          

nie kereta kesayangan Ieyra. Baru-baru kena saman speed trap kat Besut. RM150 gak lah melayangnye.
sob . sob .sob



oke. stop sampai sini dulu. kalau ada new story, cepat-cepat Ieyra update nanti ye. 

wassalam...









Suka Suki Kami Bersama

Assalamualaikum... 
jawab jangan tak jawab . berdosa tao ! ngee ~

suka suki kami bersama ? urmm . Ieyra nak kongsi dengan korang beberapa gambar Ieyra keluar jenjalan dengan classmate.

banyak jugalah tempat yang kami explore malam tu . daripada pergi makan sampai lah duduk melepak kat waterfront, Kuala Terengganu.
oke ! sape dduk Terengganu ? angkat tangan cepat . mana lah tahukan boleh jumpa . hihihi


oke . sebelum Ieyra mengarut lebih-II jom kita usha-usha gambar awek cun kat entri nie  :D


welcome to D'Ganu Cafe kat Pulau Duyong





ber-posing dulu sebelum makanan sampai . thanks to Mimiey sebab tolong snap pic nie .




tadaa ~ kak mimiey kite tu . 



ehem-II .. tekun tu tengah masok steambOat .




yummy -II !!!
haaa ~ nampak sedap kan .
jemputlah datang sini , nanti Ieyra bawak pegi D' Ganu Cafe ye :)
bukan janji tapi pasti . Insya Allah .



oke . lepas siap-II makan tu , kteorang pegi lah merayau-rayau . pusing satu Kuala Terengganu tu.
bila dah penat merayau tu, kami pun berhenti lah melepak kat Waterfront, Kuala Terengganu.



disini lah kami dan


disini  ->



oke . nie peng-akhir-an citer kali nie .


nanti kalau ada cite baru , Ieyra kongsi lagi ye .


Wassalammm.....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini