Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3



*klik banner kalau nak join


bilangan follower  :  556
negeri asal  : Pahang Darul Makmur

Kisahku Student #2

Assalamualaikum w.b.t .

rindu nye diriku dengan dunia blogging nie. Kesibukan aku sebagai seorang pelajar membuatkan aku tidak mempunyai masa lapang untuk update entri blog. Jika dibandingkan dengan dahulu, aku boleh dikira kan sebagai seorang blogger tegar.

kisah ku student kali ini bukan untuk bercerita kenapa aku tidak menjadi setegar dulu dalam meng-update blog. tetapi aku ingin berkongsi cerita mengenai kisah aku semenjak bergelar senior di tempat aku menuntut ilmu.
aku telah diberi tanggungjawab besar untuk menggalas jawatan sebagai seorang pengarah projek. Dimana aku harus menguruskan satu event untuk memenuhi kursus yang aku pelajari .

kadangkala aku merasa kan sangat terbeban dengan memegang status tersebut. walaupun anak buah ada 15 orang semuanya, tapi sudah cukup untuk memeningkan kepala aku yang serabut nie. Ada masa aku merasa aku ini seperti tak wujud. Masing-masing buat hal sendiri . Bila aku tanya : "weyh ! kau punya tugas pe citer ? aku susah nak buat kertas kerja kalau sebut harga tak dapat lagi". Then, ikut sesumpah dia je nak jawab : " lepas nie kau tak payah nak sibuk-sibuk kerja aku. aku tahulah kerja aku."   ekkk ~ ada ke macam tu ?
sapa aku nie sebenarnya ? salah ke aku nak tahu kerja anak buah aku ? pening kepala  ada  anak buah macam nie.
oke ! kau tahu kerja kau . sO, selesai kan secepat mungkin oke ! . siapa yang kena marah dengan big boss nanti kalau kertas kertas tak siap lagi . arghh ~ saja je kan kau nak buat aku naik angin. cukup lah aku membebel kat blog nie hari nie. nak post kat fb, nanti tak pasal-II ada plak fan page untuk boikot aku. hahaha.

# kepada blogger yang baca entri mengarut aku nie, mintak maaf sangat-II kalau ada yang tak paham n lagi satu , sorry dengan penggunaan "aku" dalam entri nie.    




                                           #pape pon, jom layan mamat nie dulu kat youtube .



selamat menari . :)

wassalam....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini