Minta Pendapat Sekalian . Please ~~~

Assalamualaikum ! tak jawab dosa . baik jawab cepat . ngeee~

Ieyra baru balik dari Jerteh, Terengganu sebab hantar dua orang housemate Ieyra balik kampung. 

 Memandangkan rumah dorang jauh ,, kteorang hantar sampai Jerteh jela .

Sorang housemate Ieyra tu balik sebab ada hal kecemasan yang tak dapat di elakkan .
 yang sorang lagi tu balik ,  saje nak balik .
 dah alang-alang nak pergi Jerteh tu , baik dia balik rumah terus memandangkan esok tak de kelas (agaknye lah ) .

oke stOp pasal  housemate nak balik kampung . 

topik untuk hari nie adalah Ieyra nak mintak PENDAPAT dan CADANGAN dari korang sebenarnye .
memandangkan blogger  sekalian ada dari pelbagai bidang sO , Ieyra nak mintak pendapat lah .


* mr google

sekarang nie , Ieyra dah masuk semester 5 dalam Diploma Pengurusan Pelancongan .

Lecturer ada bagi task suruh kami orang create satu event untuk salah satu subjek yang Ieyra belajar  
(Event Operation and Management).

kalau boleh Ieyra tak naklah event macam annual dinner, sukan tak pon seminar sebabnye , seniOr-II dulu dah penah buat event tu .

kali nie Ieyra nak uat satu event yang lain dari biasa tapi tak lari dari kos yang Ieyra ambil.

sO , kalau ada di antara blogger sekalian yang ada idea bernas , sumbang-II lah sikit . 

 buntu dah Ieyra nie nak buat event apa sem nie . 

sasaran Ieyra satu pOli Ieyra je . kalau ada lebih bajet boleh buat satu Terengganu . huhuhu ,

Then , kalau korang ada idea , sumbangkan idea and cerita kan sekali konsep event korang tu ye .

bukan pe senang Ieyra nak bikin proposal . huhuhu ~~



p/s : 
boleh komen kat sini tak pun pm kat fb atau my twitter pon boleh . >>>  Fb


sekian dari Ieyra  . kerjasama anda amatlah di hargai . huhuhu .

wassalam...

6 comments :

haz said...

haz pun xtaw nk bg idea ape.. heheh.

ke ieyra just buat event bukak booth ke? hee

echa takashimaya said...

blogger event utk your poly may b :)

buat la ala ala ABPBH gituuuu kan.hewhew.

Nyue said...

ee...nyue mmg failed la bab nk bg idea buat event ni...huhuhu..stakat booth thu la...ieyra kne ad fokus, dan sapa sasaran ieyra utk event tu...

tirahzairi said...

runningman xpon treasure hunt kn best....eh, mcm sukan la plak...

#xtawla#

tirahzairi said...

runningman xpon treasure hunt kn best....eh, mcm sukan la plak...

#xtawla#

jal said...

buat konsert amal untuk anak-anak yatim, jempot jer mana2 kumpulan nasyid macam far-east and etc then jual tiket sorang Rm2 pastuh rm1 tuh sumbang kan lah dekat rumah anak yatim tu rm1 lagi tu buat makan2 sikit lepas habis event kalau tak silap kumpuln far-east dia punya payment tak lah semahal kumpulan lain (sebab kitorang pernah jempot dorang kat matrik dulu). tambah2 dalam bulan ramdhan ni elok lah kalau buat event macam tu, just beri cadangan heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini