Just For Fun

Selamat malam blogger sekalian .
sejak akhir-II nie , Ieyra jarang sangat nak updated blOg . 

nak kata banyak sangat keja , takde lah kOt . hihi .

aktiviti hari nie , takdelah banyak sangat . kuliah hari nie pon tak padat .

lebih kepada free and easy . al maklumlah , awal-II sem nie , lecturer kebanyakkan nye sibuk je sebab nak uruskan pelajar baru .

so , dalam kesempatan lecturer sibuk tu , kiteorang sempat lah ber-posing sakan dalam bilik kuliah.
hehehe ~~

just for fun . 
-
-
-
-
-
-
-

tadaaaaa !!!!

haa ~ macam mane dengan gambar ieyra ? hee~



p/s : Ieyra tak rabun ye , pinjam spec kawan sekelas je tu . huhuhu .



oke , ieyra stop sampai sini dulu oke . kalau ada yang best esok , ieyra share lah dengan korang semua nanti .

oke bhai !

8 comments :

zatie said...

rndu masa diploma dulu..cmni la zati ngn kawan2...huhu

ieyra said...

huhuhu ..
ieyra pon mungkin akan merindui nye nanti :)

Natasha said...

sempat lg posing yep

sedutzone said...

yang mana satu solo?? rekemen ar sorang... ahakz...

ieyra said...

natasha : time takde lecturer masuk , nie lah mse yg sesuai . hehehehe .

sedutzone : yg mne solo ? rse nye sme dah berpunye kot . hahaha

sedutzone said...

hahahaha... ekekekeke...

Nyue said...

sakan pose yea.....heheheh...

ble nak posing sama2 nie..ehehhe

ieyra said...

aah yee. . ble lah nak pose sme-II dgn akak kte sorg neyh . hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini