Berterima kasih kepada .....

Assalamualaikum...

Dalam entri SINI yang lalu Ieyra ada mintak pendapat tentang event yang Ieyra nak buat untuk semester nie .

sudah sekian lama Ieyra bincang dengan ahli kumpulan, kitaorang dah sepakat nak buat satu event yang diberi nama "Fiesta Kebudayaan Pantai Timur" .
 Memandangkan kebanyakkan pelajar datang dari pantai timur sahaja jadi kitaorang decide nak fokus untuk pantai timur saja.

Terima kasih bebanyak kat blogger sekalian sebab sudi sumbangkan idea korang tu. Ieyra sangat-II berterima kasih taO .

Idea yang korang sumbang tu sedikit sebanyak ada yang membantu Ieyra untuk menjalan event nie .  
Kertas kerja pun sudah dalam proses nak siap. 
Ieyra harap sangat-II kertas kerja tu tak kena reject dengan pensyarah. tak angin nanti ? hahahaha . penat-II buat tiba-II suka suki nak reject plak. 

korang tolong lah doa-II supaya kertas kerja Ieyra tu diterima nanti oke . grrr ~ Ahad nie dah kena submit . 

oke guys ! lastt word from me :

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan.



wassalamm....

1 comment :

Nyue said...

maaf..xdpt nk bg idea....nyue kurang sihat...smlm dpt mc ...hari ini da balik bkerja.....
menu? selera mkn kurang la....mkn utk alas perut je...xbselera sgt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini