Mengukir Kenangan di Pulau Redang


Assalamualaikummmm ...


sudah sekian lama ieyra tak sentuh blOg nie . sibuk je memanjangkan .
wahhh~~~
ari nie bpe hari bulan ea ??

10 Mei kan ?? hehehe
Korang-II , nak hadiah boleh tak ?
huhuhuhu

okelah nak story sikit neyh ..
baru-II nie ieyra pergi bercuti dengan staf-II lain kat Pulau Redang.

memang best lah . kepada sesiapa yang tak pernah sampai lagi , jOm lah pegi.
best sangat taO .

Ieyra nak kongsi sikit gambar-II masa ieyra kat sana aritu...


~gambar pertama kat Jet Merang ~


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
~kami nak ber-snorkeling !! yepeeee ! ~~
ehem-II pasan tak kawan ieyra yg rambut pendek tu , psssttt !! dye mabuk laut tu . cian kat dye..


-
-
-
-
-
-
-
-


~ amacam ??? hehehe ~  
baru abeh snorkeling tu...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hee~ bergambOr dulu sebelum nak balik pahang ~~~`
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ada gaya tengah tunggu sOmeone tak ?
ngeee~~~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 ~apa pendapat kOrang ? cantik kan ? ~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
~ peace ~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

~ nie lah staf-staf yang jOin g Pulau Redang tu~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
akhir sekali ~~~~

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

~selamat tinggal Redang Mutiara~




wassalammm...


9 comments :

Chenta Eyfa Najibrz said...

Pulau Redang mmg besttt..ada mase nak g sane la mmg besttt cgt2..hehehe

MyNameisAimii said...

Cantiknya Redang Island! ;) Tak pernah pergi. But wish one day akan sampai Redang :)

❤ cik ieYra ❤ said...

kak eyfa : sgt-II best .akak mesti pergi.

aimi : sgt cantik . next time pegi taO . rugi kalau tak pegi .
huhuhu

Nyue said...

best nyerr asyik jln2 nie...tkr keje la p company ieyra plak..he3..ad kekosongan x?ahahah

❤ cik ieYra ❤ said...

pasal tmpt kosong tu kne tnye bos dulu lah.
tulah untungnye kalau kje dgn agnsi pelancongan.
huhuhuhu

ejulz said...

waaa.. cam menarik je.. kat mana pulau redang ni ek?

shark said...

aisey...
shark bila ntah leh sampai sana..
cam rugi jer kalu x g.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku pernah dok terengganu 2 bulan.. tp sekali pon xpernah dapat jejak kaki kt mane2 pulau kt sane tu.. :(

❤ cik ieYra ❤ said...

ejulz : pulau redang kat terengganu .

shark : takpe . ad rezeki lbih nnti , ada lah nnti . :)

taufiq : ieyra pon bru kali nie dpt pegi pulau. sbb tu teruja sgt . ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini