wordless Monday



i just wanna someone can understand me .




20 comments :

sis92 said...

alo3 kenapa ni macam tak gembira aja ?

❤ cik ieYra ❤ said...

kurang gembira lah .
hee~

Dalin said...

betul2.. sometimes kita mencari siapa yang mampu memahami diri kita.. huhu..

❤ cik ieYra ❤ said...

huhuhu..
yelah . betol tu . bukan senang nak cri org yg boleh phm diri kte neyh .

sis92 said...

testing2 ehehe ..kadang mmg ada blogger yg tak perasan sbb kita kena cek sendiri kat setting dashboard tu..sis pun dulu2 tk tau jugak :)

Nyue said...

yupp...kita xbleh bajet org paham kita coz dia rapat dgn kita...

jgn sedey k!

❤ cik ieYra ❤ said...

fOr sis : trimas sebab bagithu. kalau tak , sampai ble-II pon tak thu . hehehe

nyue : tak nak sedih-II dah .

Chenta Eyfa Najibrz said...

dont be sad.sis kan ader..hehehe..be eppy okeh

❤ cik ieYra ❤ said...

huhuhu .
tenkiu ye sis .

Masz Sidek said...

nak cari seseorg yg paham dgn kita memang susah tp tak mustahilkan...

Singgah sini dr link blog Mak dara....
http://masrinasidek.blogspot.com/

❤ cik ieYra ❤ said...

yup . mmg tak mustahil utk cri seseorang yg boleh paham kite .
:)

IntaNBerliaN said...

insyaAllah.. pasti satu hari akn bertemu dgn insan yg memahami.. :-)

Emma said...

Yuhuuuuuu Emma singgah sini dari blog mak dara =)

Zurina Hj.Zainal said...

salam perkenalan...

❤ cik ieYra ❤ said...

salam kenal jugak . :)

girang [dot] taemin said...

dr blOg Mak Dara :D

shark said...

hepi sokmo:)
hehe
bar ler dia paham nnti:)

Nor Nadiah said...

sabar eh..

yeah come from Bicara Mak Dara : Ini Link Saya.. Sila Promote!

Tengok anak nad jom..:)

http://www.nornadiah.com/2012/04/joeybaby-sugar-glider-kelihatan-30.html

Azi said...

SALAM PERKENALAN DR SINI

Mr. E'raz Fadli said...

Daripada segmen blog Mak Dara.. Baru sempat blogwalking..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini