Singapore jOm !





Selamat pagi u olls ! kabare ? waras orak ?
hee~ sorry lah kalau ada yang tak paham . saja je nak speaking jawa pagi-II neyh . 
hihihihi

oke ! entri ieyra kali nie sebab ieyra nak invite korang-II semua untuk pergi ke Singapore . 
jap-II ..... bukan ieyra support , tapi perbelanjaan sendirian berhad ye .

kali nie ieyra kena handle grOup pergi ke Singapore . that why ieyra ajak korang -II semua .
mana lah tahu ada yang berminat ke.


Harga ?? RM 550 seorang .

Berminat ? infOrm kat ieyra oke .



oke  . papai :)

Selamat Bercuti !

10 comments :

my eyes for shine said...

org s'pore e? hehek . kite ade gak mmbe org s'pore .muwehehe

Nyue said...

sape xberminat cik ieyra ooi..
sygnye..bajet xde ag...huhu...rm550 tu bermasuk semua perbelanjaan pergi-balik erk?

ir yien 9897 said...

tak pernah pergi singapore..
nak tukar kerakyatan dengan abg aaron lah..hehehe

❤ cik ieYra ❤ said...

eyes for shine : bkn singaporean tp nak ajak g trip .


nyue : 550 dah termasuk semua kecuali makan + passport sahaja .

berbaloi nyue .

❤ cik ieYra ❤ said...

tak penah pegi ? jom kita pegi sesame .
mne tao terjumpa aoron aziz ke .
huhuhu

Cik Huda said...

bestnya..nak join gak pegi singapore tp budget xda lah..
salam singgah blogwalking dr segmen blog mak dara..

❤ cik ieYra ❤ said...

takpe . kalau ad baject lbih inform kat ieyra yee .

mmg best pegi sne ,.

Chenta Eyfa Najibrz said...

huhuhu..ieyra xleh g sbb ada hal lain la pulak..cedey2x

❤ cik ieYra ❤ said...

ala kak .
sedihnye neyh.
ieyra dah pegi dlu , tp kali neyh , nak gak ajak blogger . mnelah tau berminat ke.

tak pe kak . len kli lah ea.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghhh...best nye dpt g sane.. ak xpernah lg g sane.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini