Selamat Hari Sabtu !



jOm mulakan hari anda dengan senyuman yang ceria .

jangan di pendamkan setiap masalah yang melanda . cuba luahkan dan kongsikan bersama orang yang boleh di percayai . jangan main belasah je cerita kat orang . nanti makan diri sendiri .

wassalam...


Kelantan Green XPDC 2012

Assalammualaikummmmm ....

dah lama ieyra tak updated status blOg kan? seminggu pun di kira lama kan? ngee ~

ieyra sebenarnya pegi outstation kat Kelantan . ada XPDC kat sana . ieyra nak kongsi sikit gambar-II masa ieyra pergi kat sana oke .



malam terakhir kat Kelantan.
gambar kat Wakaf Che Yeh.


ada gaya muka bangga tak ? hee~~
sebab dah berjaya daki Gunung Stong kat Dabong.



agak-II dapat tak cam siapa neyh ?
wee ~~

di apit lah pulOk ~


geng-II yang dah berjaya sampai atas ~


*sebenarnya banyak lagi gambar lain , ieyra masukkan sikit je lah . takut korang bosan je nanti.
ngee~~



k papai !


What is Friend ?




a friend is someone who you think tour life would be different if they didn't exist.
a friend is someone who NEVER leaves you out, you are ALWAYS included when you are with them.
a friend is there for you, no matter what.

Singapore jOm !





Selamat pagi u olls ! kabare ? waras orak ?
hee~ sorry lah kalau ada yang tak paham . saja je nak speaking jawa pagi-II neyh . 
hihihihi

oke ! entri ieyra kali nie sebab ieyra nak invite korang-II semua untuk pergi ke Singapore . 
jap-II ..... bukan ieyra support , tapi perbelanjaan sendirian berhad ye .

kali nie ieyra kena handle grOup pergi ke Singapore . that why ieyra ajak korang -II semua .
mana lah tahu ada yang berminat ke.


Harga ?? RM 550 seorang .

Berminat ? infOrm kat ieyra oke .



oke  . papai :)

Selamat Bercuti !

wordless Monday



i just wanna someone can understand me .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini