trip tO singapOre

Assalamualaikum w.b.t...

sejak akhir-akhir nie ieyra rasa macam malas je nak updated blog. 
tapi ieyra kuatkan semangat jugak nak updated sebab kesian kat pengunjung blog ieyra asyik baca yang sama jek.

opppss!! kejap-kejap , ada ke orang nak baca blog ieyra nie??? hahahahaha
(dalam kebingungan kejap)

oke ! ieyra nak share dengan korang gambar-gambar ieyra time pegi singapore minggu lepas.

oke jOm !




gambar kat depan pintu masuk.


haa . seksi kan? gambar ieyra lepas masuk The Mummy.
uissh... memang seronok.


hee~ bersama woodypecker .

snap pic kat depan tOilet bersama botOl air transfOrmer.
tapi sayang~ botol tu daah pecah pon.
sOb....sOb.... =(

kat bahagian Treasure Hunt

masih mampu tersenyum lepas main roller coaster.
hihihi



sebenarnye banyak lagi gambar ieyra masa kat sana. malas nak masuk banyak-banyak takut nanti korang bosan pulak tengok gambar ieyra nie .

heee ~ oke papai . .









4 comments :

e-lyana said...

bestnya!!!!! :D

Nyue said...

best nyerrr..berapa bajet pegi sne??
nyue bcadang nk p jgk nie....huhu
kalu murah la..he3

❤ cik ieYra ❤ said...

yup. . memang best .
kalau awk nak pegi . boleh inform kt sy.

❤ cik ieYra ❤ said...

hee~ best sgt nyue.
rm345 hrge sme skli.
tp blnje sndri tanggung tao.
insya Allah ad lgi ke sana.
harge berbaloi lah. takdelah mahal sgt. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini