Merepek lagi ~~~

Selamat pagi !

semOga hari ini adalah hari indah buat anda semua.

pagi-pagi lagi ieyra dah updated belOg sebab nak share pasal pelakOn yang ieyra minat .


mungkin kOrang pon ada minat yang sama kan ? hehehe.

bagi ieyra , ieyra tak suka sangat lelaki kulit putih atau jambu macam orang kOrea tu .

walaupun dorang tu hensem giler ! ekkk ~~~ 


macam Jung Geun Suk .

*copy dari gOogle


Tapi !!!


ieyra suka orang macam nie >>>


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Shah Iskandar Mahfuz
whOa !! memang hensem lah . hahaha

sejak tengOk dye berlakon dalam citer Gerak Khas tu lagi ieyra dah jatuh hati kan dye .


>gila bayang lha kau!<




ada lagi pelakon yang ieyra suka .

selalu pegang watak jahat + cool .

i lOve it .


giler kau ! hahahaha

nak kenal siapa kah jejaka tesebut ?


tapi sayang dah kawin pon dye .


waaaa ! melepas aku siOt .


jOm cuci mata jap di pagi hari ni ~~


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


cool giler . memang minat giler lah .

jap-jap ada lagi nie
-
-
-
-
-
--



hehehehe . amacam ? oke tak dOrang tu .

kalau lah ada lelaki macam tu usha ieyra . . . . 

CONFIRM  tak lari nye lah aku nie .

makin dikejar ada lah .

hahahahha .



pssttt . . pssttt . . . agak-agak Shah Iskandar Mahfuz tu ada makwe  belOm ?

rasa-rasa macam nak ngOrat dye lak . memandangkan Zul Huzaimy dah kawen.

hahahaha >berangan jela keja kau ieyra<


oke-II sebelum ieyra merapu dengan lebih panjang lagi , baik ieyra stOp menaip sekarang . 
nanti tak pasal-II menda lain lak kuar .

huahuahuahuahua




oke papai !


wassalammmm.......




6 comments :

wawa said...

hye cik ieyra , wawa dtg baca entry cik ieyra . syuka2 entry nie :D

L said...

huhu, L lagi encem..=)

jom tambah ilmu.=)
sambungan haritu..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html

TiraPengemis said...

ewahhhh.....sukenye dieee

❤ cik ieYra ❤ said...

wawa trimas sbb sudi baca entri ieyra yang merepek nie .

hahahaha

❤ cik ieYra ❤ said...

L ???

heee . nanti ieyra senaraikan ea .

❤ cik ieYra ❤ said...

whOa !
sape yg tak suke .
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini