Merepek : 29 Mac 2012

Assalamualaikum wahai anda-II sekalian.

tibalah masa ieyra nak membebel yang bukan-II lagi .

buat yang dah tak sanggup nak baca tu, just diam . hahahaha . gurau-II je

bukan pe , nak updated status neyh memerlukan idea yang banyak . 

kalau dah takde idea tu , tibai je pape . sampai ada sesetengah blogger tu  letak gambar je 
untuk menggambarkan situasi sebenar.


ieyra tak kesah pun kalau ada orang yang ngutuk sebab ieyra suka merepek kat blOg neyh ??

ada aku kesah ? siapa punya hak milik ?
hehehe


kadang-II idea datang mencurah-II , tapi bila da mula menaip .

haaaa~~~ mulalah semua idea hilang entah ke mana . lepas tu mulalah mikit balik idea asal nak update blOg.

kalau nak ceritakan hal peribadi. ieyra rasa macam tak sesuai je sebab blog nie umum dan semua orang boleh baca .
kalau private kan blog neyh ...... macam tak best je .

so , ieyra putuskan untuk merepek yang bukan-II atau berkongsi info je dengan blogger lain.

lagi bagus kan dari luahkan hal perbadi . malas lah kalau ada yang tersa tu . bukan nak salahkan sesiapa sebab blog neyh hak sendirian berhad kan .

haaa~~~ sebelum ieyra merepek yang bukan-II lagi , baik ieyra stOp kat sini je .

tak pasal-II ada yang jemu nak baca . hehehehe


oke .. wassalammm...


6 comments :

Lang Radzlan said...

janji apa yg kita buat kita tahu stkt mana yg ktia rasa..kata2 org ni ada ambil yg mana rasa boleh perbaiki kelemahan kita je

❤ cik ieYra ❤ said...

yup .
sokong-II
huhuhu

fyzaishak said...

ada komen yg bagus dan ada yg tak bagus :)

❤ cik ieYra ❤ said...

betul-II .
kalau dpt komen yg bagus tu , okelah .
kalau tak . =.=

syafiqakarim said...

asal xtlg benda salah,ok la tu.
xsuka,tekan X je :p

❤ cik ieYra ❤ said...

hehehe .
betul tu ,.kalau tak ske tekan (x) je.
senang kan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini