hadiah perkahwinan terbaik

Dipagi Jumaat yang indah ini . Kerjaku dimulakan dengan kekalutan seorang pelanggan yang kelam kabut nak cepat tempah tiket .

whOa ! tragis betOl lah . pantang betul kalau ada orang yang kelam - kabut nie . dengan ieyra yang kelam kabut sekali .

At least bertenang ea ENCIK !    aiyOoo . saya manyak susah ati wooo .

oke , tapi itu bukan masalahnya sekarang neyh .  MASALAH ieyra sekarang nie , ieyra tak tahu nak bagi hadiah  untuk jiran sebelah rumah ieyra neyh .

next week dia nak kahwin , tapi tak decide lagi nak bagi hadiah pe .  orang kata ,, bagi je apa-II asalkan kita ikhlas .    yupp~~~~ betul lah tu . tapi . . .  nak gak bagi yang special neyh .


sejak tahu tarikh dia nak kahwin tu , ieyra dah mula fikir , nak bagi hadiah apalah kat jiran kita tu.
kalau ikut rancangan gurau-II manja ( ada ke?)  ieyra nak bagi BAJU TIDUR je .  tapi macam tak best je sebab seksi sangat .

DAN lagi satu . CONFRIM ieyra malu nak bagi . dahlah jarang sah-II seksi kan . hahaha


haa~~~ macam mana nie . ieyra ada masa seminggu je lagi . cadangan-II anda sekalian ?? hehehe . dah macam mesyuarat ahli jawatan kuasa je . siap ada mintak cadangan gitu.

tolong lah ea . kalau anda-II sekalian ada cadangan yang bernas , bolehlah usulkan kat ieyra neyh .

mohon sangat-II nie taO !


oke .. wassalammm.....

14 comments :

Chenta Eyfa Najibrz said...

ala cian nyew adik akk nih..eiyra bagi la lampu tido ke..romantikk cket..hehehe..or brg2 lektrik ke.leh dorang gune nanti.

LiNda said...

bagi set mug yg comel2..xpun bagi barang perhiasan umah ke

❤ cik ieYra ❤ said...

owhhh .. bunyi macam oke jek .
nanti kena check baject lah .
hehehehe

❤ cik ieYra ❤ said...

urmm .. barang perhiasan rumah ea .byk tu kne fikir .
specific skitlah ~~~

huhuhu

Simple Semua said...

ciecie..... dapat hadiah niii..
selamat yaaa

❤ cik ieYra ❤ said...

bukan sy yg dpt .
sy nak bg kat org .

✿ pink velvet ✿ said...

bg la frame besar letak felt craft doodle pengantin + tarikh p'kahwinan dorang, hehe~

❤ cik ieYra ❤ said...

mcm menarik . nanti ieyra pertimbangkan .
trimas for comment :)

Nyue said...

Nyue biasa..y xrapat gitu2...bg set gelas...xpon brg elektrik utk msk2...xpon album besar khas utk kawin..he3..

nty nyue kawin nk hadiah jgk..

❤ cik ieYra ❤ said...

set gelas dgn album dah biasa org bg .
sje nak cri kelainan cked . huhuhu

nyue kawen nnti , gtaO lah awl-II , nnti ieyra bg yg special tOk nyue . :)

Miszyuyu said...

Nice entry!

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

bagi periuk nasi elektrik...hehehehe

❤ cik ieYra ❤ said...

hahahaha
lagi bagus idea neyh kn ??
mmg lain dri yg lain lah ~

❤ cik ieYra ❤ said...

insya Allah .
kalau ad masa . ieyra jOin ea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini