siapa nak pergi bercuti ? menarik nie .







Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia buat warga blogger sekalian .

cik ieyra takde stOry yang hOt sangat tapi , adalah serba sedikit untuk di kongsi bersama . manalah tahu , kOt-kOt ada yang berminat nanti . sO , pe stOry cik ieyra kali nie ???

oke =) bulan depan iaitu bersamaan dengan 3 Mac 2012 cik ieyra akan ikut trip  . . 
haaa . , kemana agak-agaknya cik ieyra nak pegi ea .

cik ieyra nak pegi ke SingapOre .  what ?? biar betul cik ieyra nie ,. hehehe .
 memang betul pun . bayaran pun tade la mahal sangat . cik ieyra pegi nie pun under tempat cik ieyra praktikal nie .

al-maklum la , kalau berpraktikal kat agensi pelancongan nie , semestinya pergi melancong selalu .

nak tahu apa aturcaranya??
 antaranya , cik ieyra akan di bawa ke Universal Studios .

nota : cOntoh gambar .

selain itu ,  cik ieyra akan di bawa menyaksikan persembahan Song of The Sea .
whOa ! macam mana pula tu ? 

haa . macam ini lah .


kat situ kOrang bOleh saksikan kehebatan persembahan air yang sangat menarik dan sangat menakjubkan .

agak-agak kalau cik ieyra ada kat situ . mesti rasa tak nak balik rumah da . hehehe


kOrang berminat tak ?

kalau berminat  , bOleh cik ieyra bagitahu awal-awal kat staf kat sini .
harga pakej nie pun berpatutan .

ataupun infOrm kat sini je : Terbaaeekkkk ! 




No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini