Istimewa di Bulan Mac 2012

assalamualaikum kepada semua pembaca yang cik ieyra kasihi sekalian .

kali nie , cik ieyra ada cerita yang menarik nak di kongsi tapi  cik ieyra ada something nak bagitahu . .

jeng . . jeng . .  jeng . . 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hehehe .
berdebar tak ? jangan berdebar sangat lah , bukan hOt sangat pun isu nie .

oke . ceritanya macam nie .

-
-
-

sempena bulan 3 (Mac) 2012 yang akan datang nie . travel agensi cik ieyra (tempat cik ieyra kerja ) ada promosikan pakej menarik
sempena MATTA FAIR 2012 .



harga pakej yang disediakan pun tersangat lah menarik dan murah .

jadi kalau ada siapa-siapa yang berminat , boleh terus ke blog agensi dan bertanya soalan kat agensi tersebut . JAZ HOLIDAY
jangan lepaskan peluang menarik nie . korang boleh pergi bercuti bersama teman-teman ataupun keluarga .

happy holiday .

nota hati : 
pssttt . . psstt . .  kalau korang nak booking sekarang pun oke juga .
valid sampai bulan Julai 2012 .

wassalam . .




2 comments :

N'yue said...

Matta Fair cm best :))
march plak 2..birth nyue

❤ cik ieYra ❤ said...

mmg menarik sgt .
kalau awk berminat , boleh bgithu sy .
ad mcm2 pakej utk matta fair nie .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini