Ditampar Hanya Kesalahan yang Kecil


assalammualaikum . hye semua pembaca belOg cik ieyra yang tak bape nak cantek and cun melecun nie .

oke =) kali nie cik ieyra nak ber-STORY mOry pasal guru sekOlah . sekOlah mane cik ieyra tak bOleh nak bagitahu . .

ceritanye bermula macam nie . .

pada suatu hari (cewahhh macam pertandingan bercerita pula ea )  ada seorang guru nie lakukan pemeriksaan kat student perempuan . yeee . cik ieyra tahu tak salah semua tu tapi yang menjadi kemusykilan cik ieyra sampai ke hari ni ialah pabila seorang guru menampar student sebab student tu tak jahit tepi tudung tersebut dan cuma bakar dengan lilin je .

at least jangan lah tampar . student tu pun bukannye melawan pe yang awak cakap .
nasihat je kan boleh . awak tampar die sampai die rasa pening kepala .

yang agak menghairankan . .  awak tak tampar / pukul / sengkeh student lain . student tu juga yang awak nak kenakan ea . if awak ada masalah sekali pun , jangan lepaskan kemarahan awak tu kat student lain .

contoh lah muka student tu bengkak and family student tu report kat polis . haa . macam mana awak rasa ??

maybe kerjaya awak terjejas . dan sedikit sebanyak akan memberi kesan nanti . oke lah wahai guru  , , cik ieyra malas nak story panjang-panjang . nanti jadi panjang pula entri nie . huhuhuhu .

cik ieyra minta maaf banyak-banyak kalau entri cik ieyra kali nie agak kasar .


wassalam .





No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini