Blogger Ini Sungguh Sporting!

Assalamualaikum .


nak jOin >> Mak Dara

pemilik yang LAYAK dapat title sporting nie ialah :








last word frOm cik ieyra, tanpa kOrang semua yang selalu singgah and baca blog cik ieyra nie , rasa macam tak bermakna je.

kOrang memang spOrting and cool !


k papai !

wassalam. .. 




12 comments :

wanabee said...

woahhh..yeay..meh sama2 kita jadi sporting ..hehe ..
terimakasih ieyra :D

❤ cik ieYra ❤ said...

hee .
same2 .
jOm jOin ramai . @wanabee mmg sporting .

Nyue said...

ermmm..terharu lebih nie...Thanks Ieyra..sudi ckp nyue sporting jgk....he3...
bermakna sgt taw

❤ cik ieYra ❤ said...

yup . ieyra ckp mnde betol .
nyue cukup sporting bagi ieyra .

Nyue said...

ahahahah...terima kasih...b friend k

=))

zizie said...

eh! nama zizie ada... thanx.. ieyra pon sporting jugak.. hehe...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. =)

❤ cik ieYra ❤ said...

same2 kaseh ea . .
hihihi .
terrbaeekkk la .

❤ cik ieYra ❤ said...

same2 . .
zizie pun , pe kurangnye .

❤ cik ieYra ❤ said...

same2 .
mekaseh gak sy ucapkan kt mak dara sbb sudi baca segmen sy uat yang tak seberapa nie .

yana halim said...

rasanya akak pon sporting jugak kot. hehe...Cuma kenkadang terkejar2 urusan rumah dan anak2, x sempat nak tinggalkan komen.

❤ cik ieYra ❤ said...

sy rase sume owg sporting . terutamanye , warga blogger kte nie .
kalau bab komen , serah je kat dowg .
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini