..::selamat berpraktikal cik ieyra::..


selamat petang buat teman-teman cik ieyra sekalian. 
entah apa kes cik ieyra tiba-tiba je nak updated belOg petang-petang macam nie. 

mungkin nie kes bOsan tahap gile dah nie . 
huhuhuhu .

sedap tak sedar sudah minggu kedua cik ieyra praktikal kat Jaz Holiday Services nie .
 
setiap orang ada pengalaman masing-masingkan .bezanya , serOnOk atau tak serOnOk je .
macam tu juga dengan cik ieyra nie .
 staf-staf kat sini semuanya baik0baik and and spOrting habessss !!!!
 fun sangat duduk sini . tapi kadangkala tu , kalau tade keje , agak bOsan juga lha . . 
macam sekarang nie . 
 
tak pasal-pasal cik ieyra buat keje part time meng-updated belOg yang tak berapa nak chOmel nie .
hihihihi .
memandangkan cik ieyra tengah berparaktikal sekarang ni , cik ieyra stay kat rumah sendiri je. jimat kOs dari sewa rumah . harga pOn mahal . tapi kalau berulang dari rumah nie , just parOk minyak je la .
hehehe
adat lah tu kan . .

sebenarnya praktikal nie bagus sangat sebab ia membuatkan kita berada di situasi ditempat kerja yang sebenar. kena selalu punctual. tapi cik ieyra tak kesah pOn.

oke , buat kawan-kawan cik ieyra yang sedang praktikal kat luar sana tu , cik ieyra ucapkan selamat berpraktikal dan selamat menempuh hari pekerjaan.

wassalam . . 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini