..::festival kesenian Islam di PSMZA Dungun::..


hye sume ! ary neyh cik ieyra na share new entry k . haa . da bace tajuk pOn da taO kn ? cik ieyra nak stOry mOry sal festival yang cik pegi pada 13/09 - 14/09/2011 .

wOw ! agak serOnOk lah . bOleh timba macam2 pengalaman baru taO .
cik ieyra ad letak beberapa gambar cik ieyra masa cik kt PSMZA tu .

jp ea .
-
-
-
-

lOading . . . . 
-
-
-
-
-
-
-
-



neyh antara gambar cik ieyra dengan team nasyid .

 
ada lagi taO . jp ea .
-
-
-
-
-
-
-
-
still lOading . . 

-
-
-
-
-
-
-

neyh pula, gambar cik ieyra dengan budak azan . oppss ! bukan pakwe or skandal cik ieyra k .
huhuhu
cantek ta cik ieyra pakai jubah ? (muka perasan da keluar pOn)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
neyh pula , gambar team nasyid Al- Aswad .
tengah giat berlatih sebelum masuk bertanding . tapi sayang . tak menang pOn . tapi kira oke lah sebab dapat nOmbOr 4 . sikit je lagi na dapat hadiah tu . huhuhu


and fOr the last , enjOy giler gi sana with kOwg sume . sume kenangan yang ada , cik ieyra akan sematkan dalam memOry sampai bila-bila taO .walaupOn team pOli cik ieyra hanya menang satu piala jerx , tapi , tu sume tak berapa berbalOi jika nak dibandingkan dengan pengalaman yang kita dapat masa pegi tempat tersebut .


oppss ! kOwg tak nak tanya ke cik ieyra menang ke tak masa pegi festival 2 . 
alhamdulillah . . .  cik ieyra dapat nOmbOr 2 dalam pertandingan syair . dalam BAHASA ARAB tu .
huhuhu
oke lah . cik ieyra stOp sampai sini dulu ea .
kalau ada cerita baru lagi , cik ieyra stOry kt kOwg g k .

-
-
-
-
wassalam . .





1 comment :

epalpai said...

syair arab ? wahh..pandainye !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini