..::festival kesenian Islam di PSMZA Dungun::..


hye sume ! ary neyh cik ieyra na share new entry k . haa . da bace tajuk pOn da taO kn ? cik ieyra nak stOry mOry sal festival yang cik pegi pada 13/09 - 14/09/2011 .

wOw ! agak serOnOk lah . bOleh timba macam2 pengalaman baru taO .
cik ieyra ad letak beberapa gambar cik ieyra masa cik kt PSMZA tu .

jp ea .
-
-
-
-

lOading . . . . 
-
-
-
-
-
-
-
-



neyh antara gambar cik ieyra dengan team nasyid .

 
ada lagi taO . jp ea .
-
-
-
-
-
-
-
-
still lOading . . 

-
-
-
-
-
-
-

neyh pula, gambar cik ieyra dengan budak azan . oppss ! bukan pakwe or skandal cik ieyra k .
huhuhu
cantek ta cik ieyra pakai jubah ? (muka perasan da keluar pOn)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
neyh pula , gambar team nasyid Al- Aswad .
tengah giat berlatih sebelum masuk bertanding . tapi sayang . tak menang pOn . tapi kira oke lah sebab dapat nOmbOr 4 . sikit je lagi na dapat hadiah tu . huhuhu


and fOr the last , enjOy giler gi sana with kOwg sume . sume kenangan yang ada , cik ieyra akan sematkan dalam memOry sampai bila-bila taO .walaupOn team pOli cik ieyra hanya menang satu piala jerx , tapi , tu sume tak berapa berbalOi jika nak dibandingkan dengan pengalaman yang kita dapat masa pegi tempat tersebut .


oppss ! kOwg tak nak tanya ke cik ieyra menang ke tak masa pegi festival 2 . 
alhamdulillah . . .  cik ieyra dapat nOmbOr 2 dalam pertandingan syair . dalam BAHASA ARAB tu .
huhuhu
oke lah . cik ieyra stOp sampai sini dulu ea .
kalau ada cerita baru lagi , cik ieyra stOry kt kOwg g k .

-
-
-
-
wassalam . .





..::kiss depan orang ramai? eeiii .ta malu ke ? ::..


haa . kes cik ieyra merepek malam nie . malam nie cik ieyra nak share sikit pasal orang yang tak tahu malu .

kOrang taO pe 2 kissing ? mustahilkan if kOrang tak tahu .  baru-baru nie cik ieyra and member-member pegi air terjun . then .tiba-tiba kteOwg nampak  cOuple nie nga syOk kissing .


at least lw na uat cmtu pOn . be respect kt orang lain k ! jangan buat depan orang ramai .
kteOwg lak yang jadi malu nye bila tengOk camtu .

fOr the last , cik ieyra nak pesan satu je . hOrmatilah orang di sekililing anda k . jangan nak bagi kteOwg dOsa kering pula .


wassalam . .



..:: disini bermulanya ::..



apa kabar warge belOg sekalian ! wah . dah lama cik ieyra tak usik belOg nie . tengOk lah . dah berdebu pOn .
huhuhu

apa cerita tentang raya kOrang sume ? mesti best kan .  cik ieyra sedih lah sebab tahun nie beraya kejap sangat .

nak pergi ziarah kawan - kawan pOn , pergi mana yang sempat je . sOe lah mana  umah yang cik ieyra tak sempat nak pergi . insya Allah , next year  mybe cik ieyra pergi kOt .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini