..::: wOrds fOr tOday :::..

; assalamualaikum w.b.t tOk sume pembaca belOg setia cik ieyra neyh . time kaseh bebanyak lha sbb sudi membaca belOg yang tak seberape neyh .

. , na create tentang pe ea  . urmm .  . cmnie lha , cik ieyra stOry sal study cik ieyra ea . , sejak cik ieyra masuk sem neyh , (rahsia ea sem bpe skunx ) huhuhu .  terlalu banyak keje yang cik ieyra kena buat  . sampai ta cukup tangan taO . apa kata kOrang tOlOng cik ieyra ea . hehehe . =)

 , . ! banyak presentatiOn yang cik ieyra kena siapkan  . lepas satu- satu presentatiOn . aisshh . penad taO .
   LAW , SOFT SKILLS , OSH  n byk g lha . . tapi , nak tak nak , cik ieyra kena buat juga . ye lha kan , tOk masa depan garx kn ?  huhuhu . tak lama lagi cik ieyra kena pegi kat satu tempat nie . lama garx taO .(6 mOnth) . wOw ! pe yang cik ieyra uat kat sana ea ? hihihi . tu secret lha ea . tunggu lha entry yang seterusnye t . klik READ MORE >> ( ad bwh LIKE on facebOok 2)




 . kOrang penah dengar cite sal student bercinta with lecture ta ? haaa . mesti penah kan ? (huhuhu) .
chOp-chOp , bukan cik ieyra ea . actually . memang wujud pOn cite2 ginie . al-maklum lha , lecture skunx nie   , handsOme-handsOme belake . hehehe .  kOrang tanye cik ieyra  ?  aisshhh  .  urmmm . maybe ada kOt .
 hehehe .   but  , with whOm  ?   hahaha   . tu sume secret punye kOje .

bukan pe . dapat lecture yang mude-mude bukan setakat student je yang terpikat lecture pOmpuan pOn maybe ada .  hehehe   .   (just kidding )  =)   tapi  bagi cik ieyra  , tu sume keje Allah Taala . setiap jOdOh dan pertemuan tu di tangan-Nya .  cik ieyra ta berani nak cakap besar   .

.   pendirian cik ieyra  . cik ieyra memang ta maO bercinta with budax- budax . atas sebab pe ea  .  fikir sendri lha ea . maybe kOrang dah ada jawapan nye sendiri  .  ibu cik ieyra pesan  . kalau nak bercinta tu  biar dengan orang yang bOleh care kite , matang , jujur and the mOst impOrtant is >>>  IMAN yang kuad  .

 . walaupOn rupa tak sehensem mana , tapi biar lah hati nye baik dan jujur  .  jangan harapkan muka je handsOme , tapi perangai  ______________   titt  titt titt  . hihihi .
 .  oke lha . cik ieyra stOp kat sini je lha ea  . nanti if ada stOry mOry baru g , cik ieyra share ea .


wasssalam __________


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini