..:::sOmething tO say tOday:::..

  , . ! halOo sUme , , dOh lmE cik ieYra ta memBebeL kat belOg cik ieyRa yang chUmil nie . .
                                 . . .  hehehehe . . . . .. (senGih sOwang2 da)
                       ! , . . windu taO na bukAk belOg neYh . . !!
, , ,  maaf lHa , , tHis week cik ieYra  busY cket .  . aishh . . peNad tOl lha bab2 piNdah uMa neyh . . .
dah macam teMpat cik ieYra neOx taO ta . . daripada yg mahal , sampai lha yg paling murah sekaLi  . .
                        hihihihi . .
,  ,  banYak sebenaRnye cik ieYrA nak memBebel neyh , , tapi ,  ta taO nak mulekan dari mane . . banyak sangat cerita yang kua nye . . huhuhu . .
        . .  apa-apa pOn , , cik ieYra winDu sangat nak karAng belOg panjang-panjag . . tapi ,  masalah nye , idea tak banyak kua . . haaa . .  macam neyh  lha .  cik ieyra nak membebel pasal uma sewa lha ary neyh . .
kOwg tengOk kt READ MORE>> . . nampak tak kat bawah tu ?? klik taO . byk lagi cte kt c2 . .



                             . . .  oke  , sekarang kita sambung lagi ea . .
 , ,  cerita cik ieyra kena pindah rumah ,  .  pada suatu hari . .  (alahai cam cerita  lam buku plOk) huhuhu .
 , , tuan rumah cik ieyra sekarang nie , nak rumah dia balik . .then , dye suruh lah kami cari rumah baru . .
melilau taO  kami cari rumah sewa . .rasa nak putus asa pun ada taO . . ye lah . . dugaan masa belajar lah katakan . taapi , agak-agak lah cket . . haaa. . .  ada lagi satu cerita , , ada sOrang abang nie , dia nak sewakan umah dye , tapi , ,  harganye mahal nak mampOs . . !!!! . . . ingat cik ieyra nie anak jutawan agaknye . . hehehe . . .

 , , ,   syukur alahamdulillah ,.  , sekarang nie ,  dah banyak umah sewa yang kami dapat .  tapi . . kami kena bandingkan  harga dan keaadan umah pula. . . tak kan lha nak suruh kteOwg dOx umah yg seram tak pun , , ,macam tOngkang pecah . . Opssss . .  .sOrry lah if mulut neyh tak de insurans . .  , , ,

 , ,  !!! Oke lah . . wish kat cik ieyra dapat umah yang terbaik Oke . . !!

  , , ,   wassalam . . .

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini