KAW TIM !!!

Assalamualaikum . .
Aku kini kembali mengisi ruang yang sudah lama tidak ku jenguk ini . .memandangkan aku kini berada di kampung halamanku , memang sukar bagi ku untuk menjunguk-jenguk ruangan ini selalu . .
Terlalu banyak untuk aku kongsikan bersama-sama dengan pembaca ruangan ini . .hinggakan aku sendiri pun tidak mengetahui yang mana satu yang harus aku mulai terlebih dahulu . .mungkin aku patut bercerita kan tentang kenangan manis ku bersama-sama dengan saudara mara ku atau aku patut ceritakan perkembangan aku yang terbaru ?? yang mana satu harus aku ceritakan . .
Hmmm . . aku kini berkenalan dengan seorang jejaka johor yang berasal dari mersing . . wow , jauh betul aku berkenalan sampaikan ke negeri johor .  tapi , itu semua tidak mustahil dalam dunia yang serba maju dan moden ini . macam-macam boleh berlaku . . hanya kita sebagai manusia yang harus menilai baik buruk laman social ini . . bermacam-macam layan social yang aku ada , .dan tujuan aku hanyalah ingin menambahkan kenalan ,yelah , seperti kata bidalan , berkawan biar beribu , berkasih biar  satu . .wow  !! class gitu . . hehehehe . .  aku kadang-kadang memang suka mengarut tak tentu pasal . . ada-ada saja idea yang keluar ketika aku updated status aku di blog ini . .
Sebenarnya hal aku dengan budak johor tu , tak penting pun sebenarnya , . aku saja je mahu bagitahu pembaca blog yang setia ini . .sebenarnya , tanpa korang , siapalah aku ini . , aku hanyalah insan yang lemah yang mengharapkan  . . . . mengharapkan pe ea ..  ??? hihihi , , aku pun tak tahu pe yang aku harapkan dari korang .
Haaa , ,  mungkin morang semua dah sedia maklum yang AF da pun berakhir , , urmmm . . sedih tu , memang lah sedih sebab aku tak dapat peluang nak masul AF dah . . huahuahuahua . .  ada hati juga aku nie nak masuk ea . .ishh  . .  tade lah , aku gurau-gurau jerx . . taknak pun masuk . .sebenarnya aku memang dah agak yang HAZAMA boleh menang . iyalah kan , tanpa aku siapalah HAZAMA tu . . hihihi . . bukanlah , tanpa peminat dan pengundi , siapalah hazama tu .  haaa . barulah betul kan ? sebenarnya aku tidak lah minat sangat dengan HAZAMA tu . . tapi ,  ntah macam mana aku boleh tertarik dengan dia  . mungkin cinta pandang pertama kot . .  hahaha . . teruk tol aku nie . . kuad tol mengarut . . .  tade lah aku suka dia sebab dia pandai menyanyi . .tu je . . tade yang lain tahu  . .
Walaupun apapun , HAZAMA kau tetap terbaik !! .  KAW TIM . .  aku suka kau nyanyi . . huhu

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Jejak Anda Disini